Taşıma Teslimat

MAL/HİZMETİN TESLİMİ, SÖZLEŞMENİN İFA YERİ VE TESLİM ŞEKLİ

Mal/hizmet, ALICI’ nin sipariş formunda, eğer sipariş formunda adres belirtilmemiş ise üye olurken belirtmiş olduğu adresinde, kendisine yada kendisi ile birlikte ikamet eden kişilere yada ürünün sipariş aşamasında ayrıca ismini belirtmiş kişiye teslim edilecektir.

MADDE 4 – TESLİMAT MASRAFLARI VE İFASI

4.1- Teslimat/nakliye giderlerinin tamamı ALICI’ ya aittir. Teslimat; ürün stokunun müsait olması ve mal bedelinin satıcının hesabına geçmesinden sonra en kısa 3iş günü sürede yapılır. 

4.2- Ödeme aksi belirtilmemiş ise siparişin tamamlanmasının gerekli ön şartı olup, Satıcı, mal/hizmeti, ALICI tarafından verilen siparişin bedelinin ödenmesinden itibaren 3 (Üç) gün içinde teslim eder ve bu süre içinde yazılı bildirimle ek 5 (beş) günlük süre uzatım hakkını saklı tutar. Herhangi bir nedenle mal/hizmet bedeli ödenmez, Satıcı hesabına geçmez veya banka kayıtlarında iptal edilir yada banka yada

4.3. Kişiler yada ALICI tarafından ödeme iptal edilir ise, satıcı, tüm yasal hakları saklı kalmak üzere mal/hizmetin teslimi yükümlülüğünden kurtulmuş kabul edilir.

ŞİRKET 

ADI/UNVANI: Ali Kağan Türkmen ”benimmagzam.com”

ADRES: Akbilek Mah AlpTekin Cad. No:46/c

EPOSTA: iletişi@benimmagzam. com

TEL: 0 552 670 40 41

4.4. ALICI BİLGİLERİ

Teslim edilecek kişi

Teslimat Adresi

TelefonFaksE

posta/kullanıcı adı

4.5. SİPARİŞ VEREN KİŞİ BİLGİLERİ

Ad/

Soyad/

Unvan

Adres

Telefon

Faks

Eposta/